Villa Kamomill

En blogg om livet, hemmet och allt där emellan!
 

+menu-

header image

Gammal soffa blir som ny

Vår soffa från IKEA av modellen Karlanda har hängt med oss i ungefär fem år nu. Vi trivs verkligen kanon med soffan som både är skön och praktisk. Men den efter ett otal tvättningar av överdraget börjar det bli ganska slitet och trist.

Tur då att det bara är att köpa ett nytt överdrag tänker vi och åker glada i hågen till IKEA för att kolla in utbudet. Det visar sig dock att Karlanda har utgått ut sortimentet och att det helt enkelt inte går att få tag i någon ny klädsel till soffan.

Vi kollar som hastigast på övriga utbudet efter en ny soffa men bestämmer oss snabbt för att vi får klara oss ett tag till innan det blir dags att pensionera vår ”gamla” soffa. Väl hemma igen surfar vi runt lite på nätet och hittar det fantastiska företaget Bemz.

Du undrar säkert vad det är som är så fantastiskt med Bemz? Jo företaget har den snillerika affärsidén att sälja överdrag till flertalet av ikeas soffor och fåtöljer. Inklusive Karlanda! Överdragen finns i massor med härliga färger och mönster och man bjuder på gratis tygprover.

Tack vare Bemz ska vår kära Karlanda nytt liv igen! Nu gäller det bara att stå ut i ca 6 veckor till, så lång är nämligen leveranstiden. Återkommer med rapport och en bild på soffan!

Tills vidare får ni hålla till godo med en bild på den ”gamla soffan”:

rod-soffa.jpg

This entry was posted in Inredning. Bookmark the permalink.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>