Villa Kamomill

En blogg om livet, hemmet och allt där emellan!
 

+menu-

header image

Iphone istället?

Jag har varit riktigt nöjd med min Sony Ericsson P1i ända sedan den införskaffades i november förra året. Häromdagen slutade dock touch-funktionen på skärmen att fungera och under tiden luren är på reparation har jag börjat fundera på vilka alternativen egentligen är.

Överlägset mest hajpad har ju Apples Iphone varit ganska länge nu. Jag har flera kollegor som skaffat telefonen och har därmed haft möjlighet att klämma och känna på den. Min slutsats är att den har ett riktigt coolt och innovativt gränssnitt och att det finns väldigt mycket roliga och användbara applikationer till telefonen. Vidare känns det som en helt ok (bäst just nu?) ”surfplatta”?

Men på minussidan finns det också ett antal punkter. Hit räknar jag den dåliga kameran, frånvaron av active sync(?),  priset och inte minst storleken.

Slutsatsen blir att jag inväntar minP1:a och håller mig till den ytterligare ett tag. Det får helt enkelt dyka upp något ännu roligare, häftigare och bättre innan jag byter!

This entry was posted in Hemelektronik. Bookmark the permalink.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>