Villa Kamomill

En blogg om livet, hemmet och allt där emellan!
 

+menu-

header image

Semester i Sverige

Vi börjar så smått planera för semestern i sommar. Det kanske blir så att vi håller oss hemma i Sverige och inte reser så långt denna gång. Vi har läst i bloggen om Norrland om en hel del städer och sevärdheter som verkar mycket intressanta. Den enda funderingen man har, är hur mycket mygg det är i norra Sverige under sommaren… Det verkar i alla fall spännande med Storsjöodjuret i Östersund. Det är tydligen en hel del människor som sett det gigantiska djuret… Det vore helt fantastiskt att få vakna upp på hotellet på morgonen och blicka ut över Storsjön. Kanske är det odjuret som simmar omkring där ute i den djupa fjällsjön.

I södra Sverige finns också mycket sevärt. Malmö är helt klart ett intressant resmål som vi fick mersmak av under förra året. I en storstad finns alltid mycket att göra! Det skulle vara trevligt att få följa med en av de stora koggarna ut på haven. Koggarna är byggda för att likna de stora båtar man använde under medeltiden och den största är hela 30 meter lång. I södra Sverige finns också Kalmar med  bron över till Öland dit vi helt säkert åker i år igen! I bloggen om södra Sveriges städer finns mycket att läsa om städerna i Sydsverige.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>