Villa Kamomill

En blogg om livet, hemmet och allt där emellan!
 

+menu-

header image

Stödstrumpor

På sista tiden har jag hört om fler och fler i bekantskapskretsen som använder stödstrumpor. I mitt fall gäller det främst kompisar som jobbar inom vården. Själv visste jag väldigt lite om stödstrumpor, hur dom fungerar, när det passar att använda, vilka problem dom hjälper emot osv.

Precis som med allt annat finns det såklart massor av information på nätet. En av alla sidor som har mycket information är www.stödstrumpor365.se där det bland annat finns texter riktade till den som är gravid eller ska flyga. Har du också funderat på hur stödstrumpor fungerar eller om det är något för dig? I så fall rekommenderar jag ett besök på stödstrumpor 365.

Tidigare trodde jag nästan att stödstrumpor bara var för gamla och att dom alltid var tråkiga och beige. Så är det absolut inte utan det kan vara mycket användbart även för oss lite yngre och det finns riktigt färgglada och snygga stödstrumpor!

This entry was posted in Kläder & Mode. Bookmark the permalink.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>